Rosszlanyok.hu - Újdonság

Újdonságok:
- Az Asztali verzióban is mostantól minden listában lehet szűrni arra, hogy kinek van Automata válasz beállítva.
- Az Asztali verzióban adatlapon új tájékoztató információval segítjük a látogatókat, és kiírjuk milyen gyakran lép be egy hirdető. (Ezek az opciók lehetnek: Gyakran be szokott lépni, Naponta szokott belépni, Hetente szokott belépni, Havonta szokott belépni, Ritkán szokott belépni, vagy üres.)
- Az Asztali verzióban a kereső oldalon a "Hol" mező új, egyszerűbb módon lehet keresni. Csak két opció lesz: 1. Nála (a hirdetőnél), 2. Nálad (házhoz megy). Az opció ezentúl felül, a kerületválasztó alatt található.
- A Hírlevél beállításoknál megszűnt a régi plain levél mód, és csak a formázásokkal ellátott HTML mód marad alapértelmezett.
- Az Asztali verzióban mostantól egyszerűbb lesz az asztali verzióban a "Tetszik" és a "Voltam vele" jelölés beállítása.
- Az Asztali verzióban is mostantól "Szereti a..." keresőben több opciót is ki lehet választani egyszerre. (FONTOS: frissíteni kell a böngésző gyorsítótárát ehhez!)
- Az Asztali verzióban a levelezésben a Küldés gomb mindig középre kerül, hogy nagy felbontáson is kényelmes legyen.
- Az Asztali verzióban az adatlapon a Hirdetés logban a Kategória, és a Város váltásokat is feltüntetjük. (Csak a mostantól történő változásokat.)
- Az Asztali verzióban a levelezésben a levelező partner Hirdető kategóriáját is feltüntetjük.
- Az Asztali verzióban a listákban az egér mozgásra megjelenő súgóban az elérhetőséget új módon írjuk ki. Mindig az adott nap, és még két nap elérhetőségét írjuk ki. Zöld színnel, ha az adott időpontban éppen elérhető. Pirossal, ha nem.
- A szexpartner.hu-n keresztül is lehet már üzenetet küldeni, és adatlapokat megjelölni.

FONTOS: a böngésző gyorsító tárát üríteni kell a változásokhoz. Elérés: Shift + Ctrl + Del billentyű egyszerre.

Az esetleges hibák jelzését köszönjük.

Tisztelettel,
Rosszlanyok.hu