Rosszlanyok.hu - Újdonság

Újdonságok:
- Az elmúlt időszakban ugrásszerűen nőtt az oldalon az Értékelések száma. Sok pozitív visszajelzést kapunk, hogy nagy előny, hogy minden beírás egyből megjelenik, és mindig olvasható. A több felhasználó jelzi, hogy értik a rendszert. Ezért ezen a részen több újdonságot tervezünk, hogy legyen végre egy hiánypótló hely, ahol a korrekten ellenőrizik a beírásokat.
- Első lépésben most bevezetjük az Ellenőrzött Értékelést. Ezt a beíró bejelentkezési adatai, és története alapján ellenőrzünk. A rendszeresen belépő, máshoz nem köthető, valós felhasználók értékelései kapják meg ezt. Fehér alapon zöld pipával jelöljük az Értékelés jobb sarkában. Most még kézi ellenőrzés útján. Egyedi megkeresés, vagy egyedi ellenőrzés alapján. Privát üzentben való megkeresésre visszamenőleg is.
- Valamint bevezetjük, hogy akinek több (15+) értékelése van, de annak több mint a felét (50%) elutasítja, annál nem kategorizálva jelennek meg a beírások, hanem egy összesítő listában. Így mindenki egyből látja, és el tudja dönteni kivel veszi fel a kapcsolatot. (Az adatbázis még csak most fogjuk elemezni. A szám és arány változhat.)

Az esetleges hibák jelzését köszönjük.

Tisztelettel,
Rosszlanyok.hu